FAQ

Vragen zorgverleners

Ik werk in de zorg, maar mijn partner niet. Komen wij dan ook in aanmerking voor een Oppassistent? Zeker!

Ik werk in de zorg, mijn partner werkt thuis. Dit is niet goed te combineren met de zorg voor onze kinderen. Komen wij dan ook in aanmerking voor een Oppassistent? Zeker!

Wij wonen niet in de stad Groningen. Kan ik mij dan ook aanmelden? Zeker! De meeste Oppassistenten wonen in de stad, echter hebben wij ook aanmeldingen vanuit elders in de provincie. We doen ons best om voor Groningen omstreken ook passende matches te vinden. Een goede match is niet verzekerd en het matchen kan ook iets langer duren.

Wanneer kan ik een match verwachten? We proberen direct te matchen, echter kan dit langer duren wanneer u verder weg woont. Let op: de match mail kan ook in uw spam box belanden!

Maken jullie ook een planning wat betreft het oppassen? Nee, dit gaat in overleg tussen de Oppassistent en de zorgmedewerker. We matchen wel op beschikbaarheid, dus we hopen dat er samen een goede planning kan worden opgesteld.

Passen jullie ook op baby’s? Zeker, studenten geven aan wanneer zij oppaservaring hebben met jonge kinderen. Wij kijken hier zorgvuldig naar tijdens het matchen.

Vragen studenten

Wat is het uurtarief? Het oppassen is op vrijwillige basis, om de zorgverleners een hart onder de riem te steken.

Ik weet mijn planning van de komende weken nog niet, kan ik mij alsnog aanmelden? Zeker! Alles in deze tijd is onzeker, wij snappen dit volledig. Belangrijk is dat je, wanneer je andere plannen hebt gemaakt of een ander baantje hebt gevonden, je je even bij ons afmeldt via de mail. Dan weten wij dat we jou niet meer kunnen inzetten.